DOBRE VIBRACIJE - OBITELJSKI FILMOVI

CINESTAR NOVI ZAGREB

(AVENUE MALL)

19.,20.,26. i 27. listopada 2019.

Zajednica

Subota 19. listopada u 17h

Obiteljski, Kanada, 2018, 102'

Preporučena dob 12+

Titlovi na hrvatskom

Redatelj: Genevieve Dulude-De Celles

Uloge: Emilie Bierre (Genesis), Irlande Côté, Jacob Whiteduck-Lavoie 

 

Mylia, plaha 12-godišnja djevojčica napušta svoj zavičaj i kreće u srednju školu. Izgubljena u neugodnom novom okruženju, ona se trudi što bolje nositi s apsurdnim i neugodnim situacijama – ponekad to čini nespretno, no ponekad uspijeva iznijeti i male tinejdžerske pobjede. Usput susreće Jimmyja, mladog autsajdera iz obližnjeg rezervata, uz čiju se pomoć uspijeva zauzeti za sebe i prihvatiti se.

Sokolovi

Nedjelja 20.listopada u 11h

Obiteljski, Island, 2018., 97' 

Preporučena dob 9+

Titlovi na hrvatskom

Redateljica: Bragi Thor Hinriksson

Uloge: MLúkas Emil Johansen, Róbert Luu, Ísey Heidarsdóttir, Viktor Benóný Benediktsson, Jóhann G. Jóhannsson, Óli Gunnar Gunnarsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Gunnar Hansson, Sigurður Sigurjónsson

Svake godine na velikom otoku nadomak Islanda održava se veliki nogometni turnir za djecu. Ove godine na natjecanju sa svojim timom sudjeluje i desetogodišnji Jon. On će morati odrasti brže nego što je očekivao, kako na terenu, tako i izvan njega.

Vještica divljine

Subota 26 .listopada u 17h

Obiteljski, fantastični, Švedska, 2018., 90'

Preporučena dob 9+

Titlovi na hrvatskom

Redateljica: Kaspar Munk

Uloge: Gerda Lie Kaas, Sonja Richter, May Simón Lifschitz, Vera Mi Fernández Bachmann, Albert Werner, Signe Egholm Olsen, Henrik Mestad, Kirsten Olesen, Peder Holm Johansen

Dvanaestogodišnja Clara posve je obična djevojčica, sve dok ju jednoga dana ne ogrebe misteriozna crna mačka. Ubrzo nakon toga Clara otkriva da može komunicirati s životinjama te da pripada obitelji divljih vještica snažno povezanih s prirodom i životinjama. Ispostavlja se da je Clara naročito posebna divlja vještica, čija krv može osloboditi drevnu zlu vješticu Bravitu Bloodyoung. Sa svojom tetom i mentoricom, Isom, i prijateljima Kahlom i Oscarom Clara se mora suočiti sa sudbinom i krenuti na opasno putovanje, kako bi mogla spasiti sebe i svijet divljine od Bravitinog zla.

Moj dida je pao s Marsa

Nedjelja 27 .listopada u 11h

Znanstveno - fantastični, avanturistički, Hrvatska, Luksemburg, Norveška,
Češka, Slovačka, Slovenija, BiH 2019., 79'

Preporučena dob 7+

Dijalog na hrvatskom

Redateljica: Marina Andree Škop, Dražen Žarković

Uloge: Lana Hranjec, Ozren Grabarić, Alex Rakoš, Nils Ole Oftebro, Petra Polnišova, Sven Barac, Tonka Kovačić

Život djevojčice Une sasvim se preokrene kada njezina djeda otmu vanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je djed i sȃm vanzemaljac čiji se brod davno srušio na Zemlju, a tu je ostao i njegov pilot, mali mrzovoljni robot. Njih dvoje imaju manje od 24 sata da pronađu i spase djeda.

Mali festival za velike teme!

Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now